Beko Basketbol Ligi'nde Derbi Maça Doğru

-BEKO BASKETBOL LİGİ'NDE DERBİ MAÇA DOĞRU -GALATASARAY CAFE CROWN ANTRENÖRÜ AKDAĞ: 'OYNAYACAĞIMIZ SON MAÇLARIMIZI KAZANMAK  İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAP-

 

-BEKO BASKETBOL LİGİ ' NDE DERBİ MAÇA DOĞRU

-GALATASARAY CAFE CROWN ANTRENÖRÜ AKDAĞ :

' OYNAYACAĞIMIZ SON MAÇLARIMIZI KAZANMAK

İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ '

-BEŞİKTAŞ COLA TURKA ANTRENÖRÜ BIYIKTAY :

' İLK DÖRT İÇİNDE KALMAMIZ İÇİN ÖNEMLİ BİR

KARŞILAŞMA '

İSTANBUL ( A . A ) - 15 . 04 . 2010 - Beko Basketbol Ligi ' nde 17 Nisan Cumartesi günü karşı karşıya gelecek Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray Cafe Crown ' un antrenörleri , kendileri için önemli bir mücadeleye çıkacaklarını açıkladılar .

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Cem Akdağ , son olarak Türk Telekom ile yaptıkları karşılaşmada Washington , Fatih ve kısmen de Caner ' in sakatlık sorunu yaşadıklarını belirterek , ' Bu nedenle istediğimiz mücadeleyi veremedik . Tüm sakatlıkların Beşiktaş Cola Turka ile oynanacak karşılaşmaya kadar geçmesini diliyorum . Oynayacağımız son maçlarımızı kazanmak için elimizden geleni yapacağız ' dedi .

Son olarak Fenerbahçe Ülker ' i mağlup eden Beşiktaş Cola Turka ' nın antrenörü Burak Bıyıktay ise iki ekip için zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini dile getirdi .

Bıyıktay , ilk dört içinde kalmaları için Galatasaray Cafe Crown karşılaşmasının büyük önem taşıdığını anlatarak , şunları söyledi :

' Perry ' nin bu hafta da oynaması zor gözüküyor . Ağrıları devam ediyor ve antrenman eksikliğini de göz önünde bulundurursak , tam anlamıyla randıman alamayız . İstenmeyen sakatlık sorunları yaşadık . Banvit maçında uzatmada kaybetmemize karşın iyi mücadele sergilemiştik . Fenerbahçe Ülker maçında da iyi savunma yaparak kazandık . Hedefimiz ilk dört içerisinde kalmak . '

( ED-ÇET-SSG )

15 . 04 . 2010 14 : 37 : 51