Şampiyonlardan Vali Bektaş'a Ziyaret

Slovakya'da düzenlenecek Liselerarası Dünya Atletizm Şampiyonası'na katılacak olan Muş Rekabet Kurumu Lisesi sporcuları makamında kabul eden Vali Erdoğan Bektaş, öğrencileri ödüllendirdi.

Şampiyonlardan Vali Bektaş'a Ziyaret
15 Mart 2010 tarihinde Antalya'da düzenlenen Liseler Arası Kros Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan sporcular, Vali Bektaş tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süreyya Yağlıoğlu, okul idarecileri ve sporcular katıldı. Dünya Şampiyonluğu'nda Türkiye'yi temsil edecek olan sporcuların başarısını kutlayan Vali Erdoğan Bektaş, başarının yolunu bulduklarını ve Muşlu sporculara sahip çıktıklarını söyledi.
Türkiye'yi Dünya Şampiyonası'nda temsil edecek olan sporcularla bir araya gelen Vali Erdoğan Bektaş, hiçbir başarının tesadüf olmadığını ve gelecekte daha iyi sporcuların yetiştirilmesi için altyapı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Vali Bektaş, "Yıllardır yoğunlaşmış bir çalışma devam ediyor ve onun sonuçlarını görüyoruz. Doğrusu artık biz başarının yolunu öğrendik ve onu biraz daha genişletmiş durumdayız. Kapsama alanına tüm ilköğretim kurumlarını aldık ve daha çok yoğunlaşmış bir şekilde sporculara destek veriyoruz. Sporcuları bir araya getiriyoruz, eğitiyoruz ve geleceğe yatırım yapıyoruz. Gelecekte Muş bunun meyvelerini görecek. Bu başarıda okul idaresinin, yöneticilerinin ve Aydın Koçlardan'ın çok katkısı var. Bu başarıda çocukların ve ailelerin emeği var, teşekkür ediyoruz" dedi.