İbradi Emniyeti'nden 'Huzur Toplantısı'

İbradı İlçe Emniyet Amirliği vatandaşlar ile biraraya gelerek 'Huzur Toplantısı' yaptı.

İbradi Emniyeti'nden 'Huzur Toplantısı'
  İbradı Belediyesi ' ne ait düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Kaymakamı Atay Uslu , Belediye Başkanı Muharrem Kaya , Jandarma Bölük Komutanı Mahir Alagöz , Emniyet Amiri Gürcan Alev , mahalle muhtarları , esnaf ve vatandaşlar katıldı . Toplantıda İlçe Emniyet Amiri Gürcan Alev ve Polis Merkezi Amiri Komiser Ferhat Demiriz , ilçeye yeni kurulan MOBESE , okul polisi ve komşu kollama sistemleri ile ilgili bilgi verdi .
İlçe Emniyet Amiri Gürcan Alev , " İlçemizde hiçbir hırsızlık olayının yaşanmaması bizler için oldukça sevindirici . İlçe , yeni kurulan MOBESE sistemi sayesinde daha da güvenli olacak
En küçük bir olayda ihbarda bulunulması halinde , ekipler . 5 dakika içersinde olay yerine ulaşıyor . Huzur için 24 saat görev başındayız " dedi .
İbradı Kaymakamı Atay Uslu ise MOBESE kameraları ile ilçede huzur ve güvenin arttığını belirterek , " İlçemizde polisin başarılı olması gerçekten sevindirici . Vatandaşlar olarak polise desteğinizi esirgemeyin ve her konuyu polisle paylaşın " diye konuştu .
' Huzur Toplantısı ' nın sonunda vatandaşlar İlçe Emniyet Amiri Gürcan Alev ' e hiçbir hırsızlık olayının olmaması nedeniyle alkışlarla teşekkür etti .