Başbakan Erdoğan Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sanatçılarla bir araya geldiği kahvaltılı toplantıya katılan oyuncu ve sunucu İclal Aydın, Kürt kökenli bir ailenin çocuğu olduğunu belirterek, 'İyi ve inandığım aydınlık Türkiye için ben elimi taşın altına koydum' dedi.

Başbakan Erdoğan Sanatçılarla Bir Araya Geldi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sanatçılarla bir araya geldiği kahvaltılı toplantıya katılan oyuncu ve sunucu İclal Aydın, Kürt kökenli bir ailenin çocuğu olduğunu belirterek, "İyi ve inandığım aydınlık Türkiye için ben elimi taşın altına koydum" dedi.

Sanatçılar sabah saatlerinde Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne akın etti. Girişte açıklama yapan oyuncu ve sunucu İclal Aydın, Kürt kökenli bir ailenin çocuğu olduğunu söyledi. Aydın, "Türkiye bazı sorunlarını bitirebilmiş olmalıydı. Sayın Başbakan'ın demokratik açılım davetinde konuşmacılardan, davetlilerden biri olmam büyük bir Türkiye mucizesidir. Güzel günlere ve yarınlara inanıyorum. Burada olmaktan dolayı mutluyum. 'İyi ve inandığım aydınlık Türkiye için ben elimi taşın altına koydum' demeye geldim" şeklinde konuştu.