Tavşanlı'da Yollar Masaya Yatırıldı

Tavşanlı Garp Linyitleri İşletmesi Müsessesi'nde bölgedeki yolların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Tavşanlı'da Yollar Masaya Yatırıldı
Tavşanlı Garp Linyitleri İşletmesi Müsessesi'nde bölgedeki yolların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Mesci'nin de iştirak ettiği toplantıya Milletvekili Hüsnü Ordu, Kaymakam Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Tavşanı İlçe Başkanı Nejat Tülek, GLİ Müessese Müdürü Paşa Kaya, bazı il genel meclisi üyeleri ile bazı belde belediye başkanları katıldı.
Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Mesci toplantıda, Tavşanlı ve bölgedeki yol yapımı çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıda alınan kararlara göre Tavşanlı-Domaniç, Tavşanlı-Emet yolunun programa alındığı ve Tavşanlı-Dursunbey, Tavşanlı-Tunçbilek ve Dursunbey-Harmancık yollarının yapılacağı belirtildi.
Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Mesci, otokorkuluk, trafik güvenliği ve sinyalize gibi işlerinin gündeme geldiği anda yapıldığını kaydederek, "Elimizde ne tür dosya varsa bunları mutlaka sonuçlandırıyoruz. Yollar büyük önem taşıyor. O yüzden yolların hızlı şekilde sanat yapıları, toprak işleri ve asfalt işlemlerinin aynı anda yapılmasında büyük yarar görüyoruz. Ancak yol çalışmalarımızda önceliklere göre hizmet yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.
Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu ise toplantı sonrası yaptığı açıklamada toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, yol yapımları dolayısıyla başta AK Parti Hükümeti olmak üzere Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür etti.