Başkan Güzelbey 6 Yıllık Belediye Tercübesini Anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, 6 yılık belediye başkanlığı döneminde yaptıkları projeleri anlatmak için ekibi ile birlikte Kilis'e geldi.

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut'un daveti üzerine Kilis'e ekibi ile birlikte gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, belediye girişinde Başkan Bulut tarafından karşılandı.
İki belediye başkanı Güzelbey ve Bulut bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in Gaziantep'i fıstık ve kebap kenti olmaktan çıkararak kültür ve sanayi kendi yaptığını belirterek, "Bugün Türkiye'nin her tarafından Asım Güzelbey'in kültür, sanat, tarih ve sanayi alanında yaptıklarını konuşuyor. Bizde sayın başkanımızın 6 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptıklarını dinlemek, bazı projelerin Kilis'e uygulanması için
görüşlerini almak üzere Kilis'e davet ettik. Sayın başkanım ekibi ile birlikte bizi kırmayarak, Kilis'e geldi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.
Basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilen toplantıda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in sinevizyon eşliğinde kültür, sanat, tarih ve sanayi alanında yaptıklarını anlattığı öğrenildi.