Spor Yönetiminden Başkana Ziyaret

Bartın merkeze bağlı Kozcağız Beldesi'ndeki Kozcağız Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Orhan Üstünbaş ve kulüp yöneticileri Belediye Başkanı Mustafa Karaman'ı makamında ziyaret etti

Spor Yönetiminden Başkana Ziyaret
  Bartın merkeze bağlı Kozcağız Beldesi ' ndeki Kozcağız Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Orhan Üstünbaş ve kulüp yöneticileri Belediye Başkanı Mustafa Karaman ' ı makamında ziyaret etti .
Kozcağız Belediyespor ' un 05 Mart 2010 tarihli Genel Kurulunda yapılan seçimle oluşan yeni yönetim , Onursal Başkan Mustafa Karaman , Başkan Orhan Üstünbaş , Turgay Kızılay , Yahya Karaman , Sinan Akalın , Necmettin Sefer , Selçuk Akgün , Zafer Yılmaz , Ertan Ünlü , Savaş Buyurman , Birkan Bilgin , Mehmet Geredeli , Sebahattin Akyemiş ve İhsan Akaya ' dan oluştu . Kulüp Başkanı Orhan Üstünbaş , Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve yönetimdekiler ile bir araya gelerek , Kozcağız ' da sporun daha iyi ilerlemesi için fikir alışverişinde bulundu ve Kozcağız ' ın menfaatleri doğrultusunda el ele bütün zorlukların üstesinden gelinebileceğini söyledi . Üstünbaş , yönetime katılan arkadaşlara teşekkür ederek başarılar diledi .
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yeni yönetime , spor adına yaptıkları çalışmalarda her zaman arkalarında olduklarını söyleyerek , başkanlığa tekrar seçilen Orhan Üstünbaş ve yönetimini tebrik etti .