Yılmaz Avseven, Rakiplerine Fark Attı

Kütahya Simav'ın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına Yılmaz Avseven ikinci kez seçildi

Yılmaz Avseven, Rakiplerine Fark Attı
Kütahya Simav'ın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına Yılmaz Avseven ikinci kez seçildi. Kütahya Esnaf Odaları Başkanı İbrahim Yiğit'in Divan başkanlığını yaptığı Olağan Genel Kurul Toplantısı Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Yarışa katılan üç adaydan Erhan Kaymaz 117 oy alırken, İsmail çalışkan 64 oyda kaldı. Esnafların güven duyarak ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığına seçtiği Simav Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Avseven'e 202 oy çıktı. 385 oydan ikisi geçersiz sayıldı.
Seçimin ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sahneye çıkarak hatıra resmi çektiren Simav Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Avseven, 20 bini aşkın aracın trafiğe kayıtlı olduğu ilçede şoför esnafının sorunlarına acil çözümler bulmak için çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Avseven," 2, kez seçilmek gerçekten güzel bir olay. Önümüzde kat edeceğimiz daha çok yolumuz var, bu yolu aşmak için olmazları başarmak için daha çok el ele vermek zorundayız. Bizleri bu göreve ikinci kez layık görüp seçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde belirlenecek yol haritasına göre hareket edeceğiz. Simav-Kütahya ve Simav-Bursa karayollarının yapımı öncelikli meselemiz olacak. Bunun için siyasilerimizle, bürokratlarımızla birlikte çalışarak sorunun çözümüne katkı sağlamak istiyoruz. Simav esnafına ve Simav halkına layık olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Yılmaz Avseven'in yönetiminde şu isimler bulunuyor. Ahmet Çavdar, Ramazan Şimşek, Ahmet Döndar, Hasan Yaman, Kamuran Ababay, Mustafa Özdemir.