Bayülgen'in bozuk mikrofon isyanı

Disko Kralı'nda ses sistemi ağrıza yapınca Bayülgen kendi tarzıyla isyan etti.

Bayülgen'in bozuk mikrofon isyanı
Okan Bayülgen'in canlı olarak sunduğu Disko Kralı isimli programda ses sisteminde oluşan problem nedeniyle mikrofonlar çalışmayınca ilgniç anlar yaşandı.

Bu duruma isyan eden ünlü sunucu, "Başımıza çok saçma sapan bir şey geldi. İzleyenler sadece beni duyabiliyorlar. Çözüm için saçma sapan bir şey yapmamız gerekiyor. Bilgisayarı kapatıp tekrar açmamız gerekiyor. Böyle manyak bişey televizyonda olabilir mi ya? Bilgisayarı aç kapat tamamen salaklar için uydurulmuş bişeydir" dedi.

Ardından "Halbuki burada her işin en kabiliyetli mühendisleri çalışmıyor mu?" diyerek ekibine seslenen Bayülgen, rejiden aldığı cevapla şoke oldu.

Rejiden "Hayır çalışmıyor" yanıtını alan Bayülgen, "Evet peki ben çalışıyor diye biliyorum. O zaman biz bilgisayarı açıp kapatacağız ama ozaman reklama girmemiz lazım. Reklama girebilmek içinde reklam süresinin dolması lazım" dedi.

"Reklam süresini doldurmak için senin bir şarkı söylemen lazım" diyerek Ziynet Sali'ye seslenen Bayülgen ardından ünlü şarkıcıya laf dokundurarak bombayı patlattı.

Yaşanan anları haberimize ait video içerisinde bulabilirsiniz.