Anadolu Jet Ankara-elazığ Seferini İkiye Çıkardı

AK Parti Milletvekili Tahir Öztürk, Anadolu Jet'in Ankara-Elazığ arasında yaptığı seferi ikiye çıkardığını söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, yaptığı açıklamada, Elazığ Havaalanı'nda yeni pistin hizmete girmesinin ardından uçak sefer sayısını artırmak için yoğun bir şekilde girişimlerde bulunduklarını, bu girişimlerin sonucunda kentin bölgenin ulaşım merkezi haline geldiğini belirtti. Öncelikle THY`nin İstanbul- Elazığ sefer sayısını ikiye çıkardığını, özel hava yolları şirketlerinin şehre seferler düzenlediklerini ifade eden Öztürk, "Bu çerçevede Ankara-Elazığ arası sefer sayısında artış yapılması
için de girişimlerimizi aralıksız sürdürdük. Anadolu Jet yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonuç verdi. Anadolu Jet Ankara-Elazığ seferini ikiye çıkardı. 2 Mayıs'tan itibaren Anadolu Jet şehrimizden Ankara`ya iki sefer düzenleyecek ve bu seferlerden biri akşam gerçekleştirilecek. Anadolu Jet'in yeni sefer düzenlemesi ile Ankara'da işleri olan hemşehrilerimiz günübirlik gidip dönme imkanına kavuşmuş olacaklar" dedi.
Öztürk, Anadolu Jet'in akşam seferlerini ilk olarak haftanın Pazar, Salı, Çarşamba, Cuma günleri gerçekleştireceğini, ihtiyaç doğrultusunda sefer gün sayısını artırılabileceğini bildirdi.