Musabeyli Yibo'da İlkyarı Etkinlikleri

Kilis'in Musabeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na İlköğretim Okullarına Yardım Derneği (İLKYAR) bir dizi etkinlikte bulunmak üzere geldi.

Musabeyli Yibo'da İlkyarı Etkinlikleri
İLKYAR'ın ekibinde ODTÜ'de Makine Mühendisi Prof. Dr. Hüseyin Vural, Mersin Üniversitesi'nde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Tezbaşaran ve ODTÜ'de çeşitli branşlarda eğitim faaliyetlerini sürdüren 44 öğrenci yer aldı.
İLKYAR ekibi tarafından YİBO'da düzenlenen etkinliğe Musabeyli Kaymakamı Harun Yücel, Musabeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şimşek, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şimşek, yaptığı konuşmada; öncelikle İLKYAR ekibinin Musabeyli'nin eğitim lokomotifi olan Musabeyli YİBO 'ya gelmelerini sağlayanlara teşekkür ettiğin belirterek, "Her eğitim gönüllüsünün İLKYAR gibi eğitim camiasına renk katan, yaptığı etkinliklerle öğrencilerin motivasyonunu en üst seviyeye taşıyan bu derneğe üye olmaları gerekiyor" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şimşek, daha sonra İLKYAR tarafından getirilen hediyeleri başarılı öğrencilere dağıttı.