Kilis'te Kaldırım İşgaline Son Veriliyor

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından esnafların kaldırım işgalini ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalara başlandı.

Kilis'te Kaldırım İşgaline Son Veriliyor
Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, kaldırım işgaline son vermeyi hedeflediklerini belirterek, "Yaşadığımız şehrin düzenini sağlamak, yaşayanların huzur ve refahını gözetmek amacıyla kaldırım boşaltma çalışmalarına başladık. Kaldırım işgaliyle ortaya çıkan çirkin görüntünün yanında, vatandaşlarımızın kaldırımlardan daha iyi bir şekilde yararlanmalarını sağlamak amacıyla kaldırım işgaline son veriyoruz. Bundan sonra da kaldırım işgaline izin verilmeyecektir. Hiç kimsenin hiçbir şekilde kaldırımları
işgal etme hakkı olmadığı gibi kaldırımları açarak vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlayacağız Ayrıca kaldırımlarda rasgele tezgah açan esnaf, seyyar satıcı ve motosikletlerini park edenlere izin verilmeyecektir. İşyeri sahiplerinin de bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek vatandaşların ortak kullanım alanlarını bundan sonra işgal etmeyeceklerine inanıyoruz. Amacımız esnafımızı mağdur etmek değil herkesin kurallara uymasını sağlamaktır''dedi.