Milletvekili Çalışkan'ın Çiçekdağ Temasları

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan Çiçekdağı ilçesine giderek, gezi ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Çalışkan'ın Çiçekdağ Temasları
Milletvekili Abdullah Çalışkan'ın ziyaretine, Çiçekdağı Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Gürsoy, Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Tarım İl Müdürü Ömer Şimşek, Çevre ve Orman İl Müdürü Reşat Karaca, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Fethi Şahinoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aşır Durkal ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Arslan katıldı.
Kaymakamlık önünde İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Belde Belediye Başkanları ve muhtarlar tarafından karşılanan Çalışkan, daha sonra sırasıyla Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Toprak Tahlil ve Analiz Laboratuarını, ilçe ziraat odası müdürlüğünü ve AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Çalışkan son olarak ilçe meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan Çiçekdağı İlçesinde Köy Muhtarlarının da sorunlarını dinleyerek devam ettiği ziyaretlerinden sonra İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya katıldı. Toplantıda ilk olarak Milletvekili Abdullah Çalışkan, sonra Çiçekdağı Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve yetkililer konuşarak Çiçekdağı ilçesi ve köylerine yapılan yatırımları değerlendirdi.
Çiçekdağı İlçe be Belde Belediyelere toplam 367 bin TL ödenek çıkardıklarını da sözlerine ekleyen Çalışkan, "İlçedeki 10 köye kalkınma projesi çıkarttık. Köy okullarına bilgisayar ve gerekli malzeme dağıtımını gerçekleştirdik" dedi. Hayvancılığı geliştirmek içinde İlçedeki Armutlu, Safalı, Tepecik ve Alahacılı köylerine ve bir çok kooperatife Hayvancılığın ve Süt Sığırcılığının desteklenmesi için Tarım Bakanlığından destek çıkarıldığını ifade etti.
Köy yollarının asfaltlanmasından su sorunlarına kadar, Tapu kadastro paftalarının yenilenmesinden Doktor ve Sağlık personeli sıkıntılarının çözümünü de gerçekleştirdiklerini de hatırlatan Çalışkan toplantı sonrası Kırşehir'e hareket etti.