Çorum'da Eşinden Ayrılan Veteriner Dehşet Saçtı

Çorum'da eşinden ayrılan veteriner dehşet saçtı.

Çorum'da Eşinden Ayrılan Veteriner Dehşet Saçtı
Çorum'da eşinden ayrılan veteriner dehşet saçtı. Bir süredir ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için kayınbabasının evine giden veteriner kayınvalidesini tabancayla vurarak öldürürken, kayınbabasını yaraladı.

Olay Gülabibey Mahallesi'nde meydana geldi. Eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan Sakine P.(34) bir süre önce 3 çocuğunu alarak evi terk etti. Babasının evine giden Sakine P. burada ailesiyle birlikte yaşamaya başladı.
Eşiyle barışmak isteyen Abdullah P.(36), kayınbabasının evine gitti. Kayınvalidesi Ayşe Şahin(60) ve kayınbabası Abdullah Şahin(63) ile görüşen Abdullah P.'nin barışma isteğine Şahin çifti olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine belindeki ruhsatsız tabancayı çıkaran Abdullah P., kayınvalidesi ve kayınbabasına kurşun yağdırdıktan sonra olay yerinden kaçtı.
Silah sesleri üzerine çevre sakinleri durumu polise haber verdi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye sevk edilen Ayşe Şahin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, kayınbaba Abdullah Şahin'in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri 5 adet boş mermi kovanı buldu. Olayın ardından geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri zanlı Abdullah P.'yi kısa sürede yakalayarak göz altına aldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.