Kesk'in Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Batman Kamu Emekçileri Sendikası'nın (KESK) düzenlediği 3. Geleneksel Satranç Turnuvası sonuçlandı.

17 Aralık tarihinde başlayan ve 62 sporcunun katıldığı turnuvada 360 karşılaşma yapıldı. İsviçre sistemi ile yapılan turnuvada eleme yapılmadan puan üstünlüğü ile galibiyetler belirlendi. Turnuva sonucu dereceye girenlere ve turnuva boyunca katkılarını esirgemeyen hakemlere Eğitim Sen şubesinde yapılan ödül töreninde ödülleri dağıtıldı. KESK Batman şubesi bürosundan yapılan ödül töreninde, oynadığı tüm turlarda 5 galibiyet 1 beraberlik elde edip turnuva birincisi olan Faruk Çoşar'a ödülünü SES Batman
Şube Başkanı Deniz Topkan, oynadığı tüm turlarda 5 galibiyet elde edip turnuva ikincisi olan Arif Tutumlu'ya ödülünü Genel-İŞ Şube Başkanı Halis Yakut ve oynadığı tüm turlarda 5 galibiyet elde edip averajla üçüncü olan İbrahim Halil Yılmaz'a ödülünü Eğitim Sen Şube Sekreteri Selim Aratemur tarafından verildi.
Ayrıca Turnuva boyunca katkılarını esirgemeyen hakemlerin ödülleri Eğitim Sen Şube Başkanı Salih Erol,Turnuvanın yapılmasında desteklerini esirgemeyen Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Yıldız'a ödülünü Diyanet ve Vakıf Emekçileri Sendikası (DİVES) MYK üyesi Selim Yılmaz tarafından verildi.