İklim Meydanı Tartışma Toplantısı Gto'da Gerçekleştirildi

Gaziantep AB Bilgi Merkezi, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, British Council ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı'nın işbirliğinde organize edilen, iklim değişikliği ve etkilerini konu alan "İklim Meydanı" toplantısı Gaziantep Ticaret Odası'nın (GTO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi

Gaziantep AB Bilgi Merkezi, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, British Council ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı'nın işbirliğinde organize edilen, iklim değişikliği ve etkilerini konu alan "İklim Meydanı" toplantısı Gaziantep Ticaret Odası'nın (GTO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
İTÜ Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü'nden Prof. Dr. Nüshet Dalfez, İz TV Genel Yayın Koordinatörü Coşkun Aral, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Dr. Şafak Tercan'ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, iklim değişikliği hakkındaki gerçekler, rivayetler, tarihi ve ulusal ve uluslar arası politik süreçler ortaya konuldu.
Toplantının yanı sıra, British Council'ın İklim Değişikliği programı çerçevesinde, desteklediği projelerden biri olan ''İklim Değişikliğini Yakala'' sergisinin de 23 Aralık Perşembe gününe kadar GTO'da sergileneceği bildirildi.