Mehmet, Utah'da 11 dakika oynadı

Temsilcimiz Mehmet Okur, aşil tendonundan yaşadığı sakatlığın ardından bu sezon ilk kez New Orleans Hornets ile oynanan karşılaşmada takımdaki yerini

Temsilcimiz Mehmet Okur, aşil tendonundan yaşadığı sakatlığın ardından bu sezon ilk kez New Orleans Hornets ile oynanan karşılaşmada takımdaki yerini aldı.

Temsilcimiz Mehmet Okur, aşil tendonundan yaşadığı sakatlığın ardından bu sezon ilk kez New Orleans Hornets ile oynanan karşılaşmada takımdaki yerini aldı. Jazz, New Orleans Arena'da oynanan karşılaşmada New Orleans Hornets'a 100-71'lik skorla mağlup oldu.

Bu karşılaşmada kenardan gelerek 11 dakika süre alan temsilcimiz Mehmet Okur, 2 sayı- 1 asist ile maçı tamamladı. Utah'da Paul Millsap 14 sayı- 6 ribaund- 2 asist- 2 top çalma ile oynarken, Deron Williams ile Al Jefferson da 10'ar sayıyla çift haneli rakamlara ulaştılar.

New Orleans Hornets'da David West 23 sayı- 8 ribaund- 2 asist ile takımının galibiyetinde önemli rol oynarken, Trevor Ariza da 17 sayı- 7 ribaundluk önemli bir katkı sağladı. All-Star oyun kurucu Chris Paul ise 11 sayı- 7 ribaund- 10 asist ile mücadeleyi noktaladı.