Bor'un en kaliteli okulu belirlendi

Bor Milli Eğitim Müdürlüğü Toplam Kalite Yönetimi (TKY), yılın en kaliteli okulu/kurumu ve ekibi olarak Asım Eren İlköğretim Okulu, Akın Gönen Anadolu

Bor Milli Eğitim Müdürlüğü Toplam Kalite Yönetimi (TKY), yılın en kaliteli okulu/kurumu ve ekibi olarak Asım Eren İlköğretim Okulu, Akın Gönen Anadolu Lisesi ve Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi'ni seçti. Ödüle layık görülen eğitim kurumlarının ödülleri törenle kurum yöneticilerine verildi.

Bor Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, TKY'den Sorumlu Şube Müdürü Bahattin Altınsoy, Okul ve Kurum Müdürleri ve öğretmenler katıldı. Ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, TOKİ'deki Kız Pansiyonu inşaatının devam ettiğini, Başpınar İlköğretim Okulu'nun inşaatının başladığını, Fatih Mahallesi'nde yapımı tamamlanan anaokulunu da hizmete açtıklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Solak, ilçeye fen lisesi kazandırmak için çalışmaların başladığı müjdesini veren Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu'na, Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin'e ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'a teşekkür etti.

Adnan Solak, Bor'da eğitim adına önemli gelişmelerin olduğunu dile getirerek SBS ve LYS/YGS sınavlarındaki başarıların ortada olduğu belirtti. Solak, bu başarıların bir ekip işi olduğunu söyleyerek, yaptıkları çalışmalar için idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.