Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Ödülleri Çankaya Köşkü'nde düzenlenen törenle sahiplerine verilecek. (11.00)

Teknoloji Yüksek Kurulu, Başbakan

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Ödülleri Çankaya Köşkü'nde düzenlenen törenle sahiplerine verilecek. (11.00)

Teknoloji Yüksek Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü'nde toplanacak. (09.00)

'Bütünleştik Kentsel Gelişme Stratejisi (Kentges) ve Eylem Planı'nın tanıtım toplantısı yapılacak. Toplantının açılış konuşmasını Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir yapacak. (11.30)

3. Ankara Turizm ve Tanıtma Konseyi Toplantısı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katılımıyla Ankara Dedeman Otel'de yapılacak. (10.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Sincan'da Ankara Çayı Islah Projesi'nin temel atma törenine katılacak. (11.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Konya'da Ankara-Konya Yüksek Hızlı Tren Hattı'nda resmi test sürüşlerini başlatacak ve test trenini basına tanıtacak. (14.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Ödülleri Çankaya Köşkü'nde düzenlenen törene katılacak. Topçu ayrıca parti genel merkezinde ayrı ayrı Başkent Ankara Konseyi Başkanı Mehmet Akyol ve Tarım Federasyonu Genel Başkanı Hakan Yüksel'i kabul edecek. (11.00 -13.00 -14.30)

Tüm Kadınlar Derneği Genel Başkanı Cemile Keskin, TBMM Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu üyesi CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman hakkında, kendisine yönelik kullandığını iddia ettiği sözler nedeniyle dava açacak.

Bursa'da yapımı tamamlanan MOBESE binası hizmete açılacak. (11.00)

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Ağır, Müceldili Konağı'nda faaliyetlerini anlatacak. (09.30)

29 Mayıs 2010 tarihinde Kanuni Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni ve 110 öğrenci tarafından yapılan ve 'dünyanın en büyük ebrusu' olarak Guinness Rekorlar Kitabına giren Ebru çalışması ve rekor belgesinin tanıtımı, Kanuni Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilecek. (11.30)

Anadolu Görme Engellileri Derneği'nce hazırlanan "Görme Engelliler Ekolojik Çanta Üretimi Projesi"nin tanıtım toplantısı, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da katılımıyla KTÜ Olgunlaşma Enstitüsü'nde yapılacak. (12.30)

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Konyaspor'a konuk olacak olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarına devam edecek. (10.30)

Fenerbahçe, Sivasspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçının hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. (11.00)

UEFA Avrupa Ligi l Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, gruptaki son maçında Avusturya temsilcisi Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek. (22.05)