SAÜ'nün yeni genel sekreteri Metin Küçük

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genel Sekreterliği'ne, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Küçük atandı. Küçük, daha önce SAÜ İkt

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genel Sekreterliği'ne, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Küçük atandı. Küçük, daha önce SAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanı görevinde bulunuyordu.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1990 yılında mezun olan Metin Küçük, 1968 Tokat doğumlu. Metin Küçük, İstanbul Adliyesi'ndeki adli yargı hâkimliği stajının ardından 1995 yılına kadar Adli Yargı Hâkimliği yaptı.

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde 1995 yılında yüksek lisansını tamamlayan Küçük, aynı üniversitede doktoraya halen devam ediyor. 1995 yılında SAÜ öğretim elemanı olarak göreve başlayan Metin Küçük,1998 yılında 8 ay Berlin Freie Üniversitesi'nde araştırmacı olarak bulundu.

Şubat 2010 tarihinden itibaren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan Metin Küçük, evli ve üç çocuk babası.