2010 TUS Soruları ve Cevapları (TUS sınav sonuçları)

Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) sınav soruları ve cevapları açıklandı. TUS sınav soruları ve cevaplarını buradan indirebilirsiniz. TUS sınav soruları ve cevapları için tıklayınız. TUS sınav soruları ve cevaplarını indirdin. TUS sınav soruları ve cevapları PDF olarak indirin. İşte TUS sınav soruları ve cevapları...

2010 TUS Soruları ve Cevapları (TUS sınav sonuçları)
Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) sınav soruları ve cevapları açıklandı. TUS sınav soruları ve cevaplarını buradan indirebilirsiniz. TUS sınav soruları ve cevapları için tıklayınız. TUS sınav soruları ve cevaplarını indirdin. TUS sınav soruları ve cevapları PDF olarak indirin. İşte TUS sınav soruları ve cevapları... 2010 TUS Almanca Testi Soruları ve Cevapları, 2010 TUS İngilizce Testi Soruları ve Cevapları, 2010 TUS Bilim Sınavı Soruları ve Cevapları, 2010 TUS Fransızca Sınavı Soruları ve Cevapları, 2010 TUS Mezunlar için Bilim Sınavı Soruları ve Cevaplarını sitemizden bakabilirsiniz.

2010 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı Sonbahar Dönemi (2010-TUS Sonbahar Dönemi) 11-12 Aralık 2010 Cumartesi ve Pazar günlerinde Ankara’da yapıldı.TUS’un ön aşaması olan Yabancı Dil Sınavı 11 Aralık 2010 Cumartesi günü, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinde 6669 adayın başvurusu ile gerçekleştirildi. Bu sınavda adaylara 100 soru yöneltildi ve sınav 120 dakika sürdü. Tıpta Uzmanlık Sınavı'nın (TUS) ikinci bölümü olan ''Bilim Sınavı'' yapıldı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezince Ankara'da düzenlenen sınav, saat 13.30'da başladı ve 210 dakika sürdü. ÖSYM, güvenlik önlemleri çerçevesinde ilk kez bu sınavda, adaylara soru kitapçıklarını paketli olarak verdi. Adaylar, kitapçıkların bulunduğu paketleri açarak, soruları yanıtladı.  TUS ile tıpta uzmanlık eğitimi görmek üzere Sağlık Bakanlığı eğitim hastanelerine, üniversitelerin tıp fakültelerine ve Gülhane Askeri Tıp Akademisine aday alınacak. TUS'un ilk bölümü olan ''Yabancı Dil'' sınavı dün yapılmıştı. Sınav sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinde açıklanacak.

Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Sürücü Belgesi, Kurum Kimlik Belgesi de dahil başka hiçbir belge özel kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu ibraz etmeyen aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.

2010 TUS Soruları ve Cevapları (TUS sınav sonuçları) 2010 TUS Almanca Testi Soruları ve Cevapları

2010 TUS Soruları ve Cevapları (TUS sınav sonuçları) 
2010 TUS İngilizce Testi Soruları ve Cevapları

2010 TUS Soruları ve Cevapları (TUS sınav sonuçları)
2010 TUS Bilim Sınavı Soruları ve Cevapları

2010 TUS Soruları ve Cevapları (TUS sınav sonuçları)
2010 TUS Fransızca Sınavı Soruları ve Cevapları

2010 TUS Soruları ve Cevapları (TUS sınav sonuçları) 
2010 TUS Mezunlar için Bilim Sınavı Soruları ve Cevapları