Sunexpress, Adana'dan Avrupa'ya Uçuş Ağını Genişletiyor

SunExpress, 2010/2011 kış tarifesiyle birlikte, Adana'dan Almanya'nın büyük şehirlerine düzenleyeceği direkt uçuşlara Düsseldorf ve Köln seferlerini ekliyor, Frankfurt ve Stuttgart'a gerçekleştireceği uçuşların sayısını da artırıyor

SunExpress, 2010/2011 kış tarifesiyle birlikte, Adana'dan Almanya'nın büyük şehirlerine düzenleyeceği direkt uçuşlara Düsseldorf ve Köln seferlerini ekliyor, Frankfurt ve Stuttgart'a gerçekleştireceği uçuşların sayısını da artırıyor.
SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, yaptığı açıklamada, 4 Kasım 2010 tarihinden itibaren, Adana'dan Frankfurt'a perşembe, cuma ve cumartesi; Stuttgart'a salı, perşembe ve cumartesi; Düsseldorf'a salı, Köln'e perşembe ve Münih'e cumartesi günleri karşılıklı seferler düzenleyeceklerini belirtti.
İstanbul, İzmir ve Antalya'dan yaptıkları uçuşlarla Adana'yı Türkiye'nin diğer büyük şehirlerine bağladıklarını vurgulayan Say, yeni seferleriyle birlikte, iç hatlarda 3, dış hatlarda ise 5 merkezle, haftada karşılıklı 84 uçuş gerçekleştireceklerini kaydetti. Say, "Anadolu şehirleriyle Almanya'nın önemli merkezleri arasında başlatacağımız uçuşları biletleri satışa sunulmasından itibaren büyük ilgi gördü. Yaptığımız araştırmalar, Almanya'dan özellikle Adana'ya ciddi bir yolcu trafiği olduğunu ortaya
koydu. Biz de bu kapsamda, uçuş ağımıza Düsseldorf ve Köln şehirlerini ekledik. Adana'nın mevcut potansiyeliyle, yakın gelecekte hava yolu ulaşımı açısından Türkiye'nin yeni merkezlerinden biri olacağına inanıyoruz" dedi.