Yeni Yönetim İlk Ruhsatları Verdi

Adana Barosu'nda 26. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimlerinin ardından yeniden başkanlığa seçilen Av. Aziz Erbek ve yönetimi ilk ruhsatlarını verdi.

Yeni Yönetim İlk Ruhsatları Verdi
Mahmut Esat Bozkurt Salonu'nda geniş katılımla gerçekleşen törende, Av. Sibel Barbaros, Av. Özgü Gültekin ve Av. Mustafa Akar, ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Aziz Erbek'den teslim aldılar.
Baro Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu törende kısa bir konuşma yapan Av. Erbek, avukatlık mesleğinin zor ama bir o kadar da güzel ve kutsal bir meslek olduğunu, kendilerine meslek kuralları çerçevesinde hareket etmelerini hatırlatarak yeni görevlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
25. Dönem Staj Komisyonu Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, " 2 yıl boyunca genç meslektaşlarımızın donanımlarına katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.
Meslekte 47 yılını tamamlayan Av. Yıldız Bağatur ise, genç meslektaşlarının iyi birer avukat olmaları için edilen yeminine sadık kalınması gerektiğini belirterek, "Bu cübbenin hakkını en güzel şekilde vermelisiniz" diye konuştu.
Ruhsat alan Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Mustafa Akar, Bahçeşehir Hukuk Fakültesi mezunu Sibel Barbaros ile Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Özgü Gültekin de, kendilerinin yetişmesinde emekleri olan ailelerine ve baromuza teşekkür ettiler.