Esnafa Ve İşadamına Kış Oyunları Kredisi

Şekerbank, 2011'deki Kış Oyunları öncesi Erzurumlu esnaf ve işadamlarına düşük faizli kredi kullandıracak

Esnafa Ve İşadamına Kış Oyunları Kredisi
Şekerbank, 2011'deki Kış Oyunları öncesi Erzurumlu esnaf ve işadamlarına düşük faizli kredi kullandıracak. Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, ESOB'un yürüttüğü kampanya kapsamında müşterisine iyi davranan esnafa, krediyi yüzde 20 indirimle vereceklerini söyledi.
Şekerbank, Erzurum'da 2011'de düzenlenecek 25'inci Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesi, işini büyütmek isteyen yada başka bir sektör dalında iş yapmak isteyen esnafa yönelik kredi kampanyası başlattı. Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız ile ESOB Başkanı Rasim Fırat ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik tarafından imzalanan protokollerle, esnaf ve işadamlarına yüzde 0.88 faizle 60 ay vadeli kredi kullandırılacak. 31 Ocak 2011'e kadar devam edecek kampanyada kredi kullananlar, geri ödemeyi Mart 2011'den sonra yapmaya başlayacak.
'Üretimi ve üretenleri destekliyoruz' sloganıyla başlattıkları kampanyada 2011'deki Kış Oyunları öncesi kent esnafına destek olmaya çalıştıklarını belirten Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, turizm ve kültürel alandaki kalkınmaya destek vermek istediklerini söyledi. ESOB'un internet sitesi üzerinden başlattığı 'Müşteri memnuniyeti' çalışmasına destek verdiklerini kaydeden Yıldız, müşterilerinin memnun olduğu esnafa krediyi yüzde 20 indirimle
vereceklerini ifade etti.
ESOB Başkanı Rasim Fırat, Şekerbank'ın geri ödemesi Kış Oyunları sonuna bırakılmak üzere başlattığı kampanyanın esnafa önemli bir maddi destek sağlayacağını dile getirdi.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Kış Oyunları öncesi yatırımlarını artıran işadamlarına yönelik düşük faizli kredi uygulamasının yerinde ve destekleyici bir adım olduğunu kaydetti.