Denizli Özel Ege Hastanesi'nin ek binası açıldı

Denizli'de hizmet veren Özel Ege Hastanesi, ek binasını törenle hizmete açtı. Açılış törenine AK Parti Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Vali Yavuz E

Denizli'de hizmet veren Özel Ege Hastanesi, ek binasını törenle hizmete açtı. Açılış törenine AK Parti Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, hastane sahibi Dr. Yalçın Çaylı ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Dr. Çaylı, hastanenin yeni ek binasıyla yüzde 40 büyüyerek 51'den 125 yatak kapasitesine yükseldiğini, ameliyathane sayısının 4'ten 5'e çıktığını ve her hastanın tek kişilik odalarda kaldığını söyledi. Başkan Zeybekci ise sağlık alanında büyük ilerlemeler kaydedildiğini belirterek, hükümetin sağlığa verdiği önemle dünya standartlarının üzerine çıkıldığını vurguladı. Milletvekili Erdoğan da hastanenin hayırlı olmasını diledi. Eskiden insanların özellikle kalp ameliyatı için maddi ve manevi çok büyük zorluklarla karşılaştığını ancak bunların artık yaşanmadığını dile getirdi. Vali Erkmen ise hastanenin Denizli halkına kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek şunları söyledi: "İnsan sağlığını çok yakından ilgilendiren bir alanda yatırım yapmak, alkışlanacak bir durum. Kendilerini tebrik ediyoruz. Önemli olan burada her türlü teşhisin koyulabilmesi, tedavisinin yapılabilmesi ve Denizli'nin sağlık anlamında başka illere muhtaç kalmamasıdır."

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi, Vali Erkmen ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi. Erkmen ve beraberindeki heyet, açılışın ardından hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi aldı.