Kaş'ta Protokol İle Vatandaşlar Bayramlaştı

Kaş'ta protokol ve vatandaşlar Noel Baba Çay Bahçesi'nde yapılan törenle bayramlaştı.

Kaş'ta Protokol İle Vatandaşlar Bayramlaştı
Bayramlaşma törenine AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Garnizon Komutanı Özcan Açıkgöz'ün yerine vekaleten Jandarma Kıdemli Üsteğmen Murat Aydın, Cumhuriyet Savcısı Tahir Aydoğmuş, Emniyet Müdürü Öcal Aşkın Şahin, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ve Kaş'lı vatandaşların yanısıra Kaş'a tatile gelen tatilciler katıldı.
AKP Antalya Milletvekili Kaş'lı Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç, bayramların insanların sevgi, saygı, hoşgörü ile biraraya geldiği günler olduğunu belirterek, "Bayram tatili insanlardan akrabalardan, eş ve dostlardan uzaklaşarak yapılan tatil değil, bilhassa bayram tatili demek eş ve dostların, akrabalarla beraber bayram geçirmek uzaktaki akrabalarıda ziyaret etmek demektir" dedi.
İlçe protokolu daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığ, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaş Cezaevi'nde bulunan 34 kader mahkumu ziyaret etti. Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya ile AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, mahkümların dilek ve sorunları olup olmadığını sordu.