Fenerbahçe,de Emre sevinci9 eksikle çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Can Bartu Kamp Merke

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Can Bartu Kamp Merkezi'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı - lacivertliler, milli takımlarda bulunan 9 oyuncusundan yoksun çalıştı.

Joseph Yobo, Nijerya'nın İran'la; Diego Lugano, Uruguay'ın Şili ile; Senegalli oyuncular Issiar Dia ve Mamadou Niang, Senegal'in Gabon'la; Miroslav Stoch Slovakya'nın Bosna Hersek ile; Andre Santos da Brezilya'nın Arjantin ile yapacağı milli maçlar nedeniyle akşam saatlerinde yapılan idmana katılmadı.

Öte yandan Hollanda ile yapılacak hazırlık maçı için Türk Milli Takımı'na çağrılan Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Kazım Kazım da antrenmanda yer almadı.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Eskişehirspor'la yapılan maçta sakatlanan ve devreyi kapadığı söylenen Emre Belözoğlu'nun tedavilere olumlu yanıt verdiğini belirtirken, hızlı bir iyileşme süreci geçirdiğini söyledi. Diğer taraftan Karanlık, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Selçuk'un da birkaç gün içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağını ifade etti.

ANTRENMANDAN NOTLAR

Bucaspor maçının hazırlıklarına başlayan sarı - lacivertliler, akşam saatlerinde gerçekleştirdikleri antrenmanda düz koşu ısınma hareketleri ve dar alanda top kapma çalışması yaptı.

Selçuk ve Güiza takımdan ayrı çalışırken, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde ikili mücadele ile gol antrenmanı gerçekleştirdi.

Bu arada doktor Ertuğrul Karanlık'ın Güiza ile bir süre saha ortasında konuşması da dikkatlerden kaçmadı.