Şanlıurfa Belediyesi Cebit'in Gözdesi Oldu

Türkiye'nin bilgi ve iletişim teknolojileri konusunda Avrasya'ya açılan ticaret kapısı CeBIT Bilişim Eurasia'da stand açan Şanlıurfa Belediyesi, her fuarda olduğu gibi bu fuarın da gözdesi oldu.

TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde 10 Ekim 2010 tarihine kadar ziyaretçilere açık olan fuarda Şanlıurfa'yı tanıtan Şanlıurfa Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü çalışanları tüm ziyaretçilerle yakından ilgileniyor. Fuara Anadolu'dan katılan tek belediye olma özelliğini taşıyan Şanlıurfa Belediyesi'nin standını ziyaret eden isimler arasında özellikle belediye başkanları dikkat çekti. Şanlıurfa Belediyesi standını, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bayrampaşa
Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Tuzla Belediye Başkanı Sadi Yazıcı ve çok sayıda misafir ziyaret etti. CeBİT fuar alanında düzenlenen sunumda Şanlıurfa Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü M. Bahaddin Yetkin, katılımcılara e-belediye ve Akıllı Kent Otomasyon Sistemi (AKOS) çalışmaları ve projenin vatandaşa sağladığı kolaylıkları hakkında bilgi verdi.