Ereğli Adsm Hizmet Kalitesini Yükseltti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi günde ortalama 400 hastaya hizmet veriyor.

Ereğli Adsm Hizmet Kalitesini Yükseltti
Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Yüksel Tuncer, ilçenin merkezi ve köyleri ile birlikte yaklaşık 210 bin nüfusa hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde hizmet kalitesini yükselttiklerini, günde ortalama 400'e yakın hastanın, muayene ve tedavisinin yapıldığını belirten Tuncer, şimdiye kadar 100 bin hastayı muayene ettiklerini, hastaneye gelen her hastanın muhakkak muayene edildiğini, hastalığına göre tedavisi için belirli bir tedavi takvimi uygulandığını söyledi.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak vatandaşlara kaliteli hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirten Tuncer, "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz 5 Mayıs 2009 yılında hizmete açılmıştır. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde 15 hekim ve sağlık personelimizle görev yapmaktayız. Kliniklerimizi, laboratuarımızı, sterilizasyonumuzu ve idari birimimizi güçlendirerek, yeni ekipman ve elemanlar alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süre zarfında panaromik röntgen cihazı aldık. 59 bin TL'ye mal olan cihazımız kendini amorti etmiştir" dedi.
ADSM'nin faaliyete başlamasından bu yana toplam 100 bin hastaya hizmet verdiklerini ifade eden Tuncer, "Yıl bazında ortalama 70 bin hastaya hizmet veriyoruz. Günde ise 400 hastaya bakıyoruz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak amacımız daha çok hastaya bakarak kaliteyi düşürmek değil, tam tersine hastalarımızla birincil derecede ilgilenip kaliteyi yükselterek vatandaşımıza en iyi hizmet vermek. Çalışan personel ile vatandaşlarımız arasında ilişkileri sıcak tutmak, güler yüzle onların sorunları ile ilgilenen yerinde ve zamanında iş yapma gayreti içindeyiz" dedi.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin web sitesinin kurulmasından sonra internet ortamından da randevu verdiklerini kaydeden Tuncer, "Emekli Sandığı, SSK, Bağ kur, Yeşil Kartlı hastalarımıza ücretsiz, herhangi bir sağlık güvencesi olmayan vatandaşlarımıza ücretli hizmet veriyoruz. 0-18 yaş arası ve 65 yaş üstü hastalarımız ücretsiz tedavi edilmektedir. Diğer hastalarımız normal piyasa koşullarının 3-4 katı daha az ücretle tedavi olabilmektedir. İstiklal madalyası sahiplerine, gazi ve şehit yakınlarına uygun fiyata hizmet veriyoruz. Kalite ve hizmet anlayışında hiç ödün vermeden çalışıyoruz" diye konuştu.