Gediz'de Din Görevlilerine Konferans

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde "İnsan ve Ahlak" konulu konferans verildi.

Gediz'de Din Görevlilerine Konferans
Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enver Uysal tarafından verilen İnsan ve Ahlak konulu konferansa İlçe Müftü Yardımcısı Feyzullah Satılmış, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Kuran okunduktan sonra Müftü Yardımcısı Feyzullah Satılmış bir açış konuşması yaptı.
Daha sonra programa katılanlara, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enver Uysal tarafından "İnsan ve Ahlak" konulu konferans verildi.
Konuşmasında, temiz bir toplum için öncelikli olarak insanın temiz ve iyi bir ahlaka sahip olması gerektiğini söyleyen Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enver Uysal, bunun da dinin kurallarıyla mümkün olabileceğini belirtti. Bu konuda din görevlilerinin üzerine büyük görevler düştüğünü ifade eden Doç. Dr. Enver Uysal, camiler ve din kurumlarının önemi üzerinde durdu.