Ali Sami Yen'de Hagi'ye sevgi gösterisi

Galatasaray, kendi sahasında son haftaların formda ekibi Medical Park Antalyaspor'u mağlup ederek zirve yarışına ortak olmak istiyor.

Spor Toto Süp

Galatasaray, kendi sahasında son haftaların formda ekibi Medical Park Antalyaspor'u mağlup ederek zirve yarışına ortak olmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de dün lider Bursaspor'un Fenerbahçe ile berabere kalmasının ardından sarı - kırmızılılar, yeni teknik direktörü Gheorghe Hagi ile Fenerbahçe deplasmanından bir puanla dönerek büyük bir moral bulmuştu. Ali Sami Yen Stadı'nın zeminine ikinci kez teknik direktör olarak çıkan Hagi'ye taraftarlar "I love You Hagi" diye tezahürat yaptı.

Rumen teknik adam, geçen haftaki derbide forma giyen kaleci Aykut'un yerine bu maçta Ufuk'a şans verdi. Aykut maçın 18 kişilik kadrosunda da yer almadı. Derbide iyi bir oyun ortaya koyan Elano'nun da sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı bildirildi.

Öte yandan Medical Park Antalyaspor, Galatasaray'ı da mağlup ederek üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Konuk ekip zorlu maç için gol bölgesinde Veysel, Necati Ateş ve Tita'dan yararlanmak istiyor. Mehmet Özdilek, gole yönelik üç oyuncusunu sahaya sürerek deplasmana galibiyet için geldiğini gösterdi.

Bu arada sarı - kırmızılı takımla geçtiğimiz yıllarda forma giyen Necati Ateş, eski takımına tekrar gol atmanın planlarını yapıyor.

İki takımın kadroları şöyle:

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Bünyamin Gezer, Alpaslan Dedeş, Orkun Aktaş

Galatasaray: Ufuk, Sabri, Servet, Neill, Hakan Balta, Serkan Kurtuluş Barış Özbek, Mustafa Sarp, Cana, Misimovic, Pino

Medical Park Antalyaspor: Ömer Çatkıç, Kerem, Erkan Sekmen, Musa Nizam, Uğur İnceman, Sedat, Radeljic, Yenal, Tita, Veysel, Necati Ateş