Yenişehir'de Ak Parti Divan Toplantısı

AK Parti Yenişehir teşkilatı tarafından düzenlenen ilçe divan toplantısı Milletvekili Canan Candemir Çelik'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Yenişehir'de Ak Parti Divan Toplantısı
AK Parti Gençlik Kolları Merkezi'ndeki ilçe divan toplantısının divan başkanlığını Tahsin Bulut yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Nazif Tuna, Yenişehir'e yapılan hizmetleri anlattı. Tuna, "Bursa yolu tamamlandı. Bilecik yolunda çalışmalar devam ediyor. Boğazköy Barajı'nda da kanaletlerin ihalesi için çalışma yapılıyor. Havaalanında hareketlilik başladı. Şuan 5 şirket faal olarak çalışıyor. Hızlı tren için demir yolu ihalesi de 5 Kasım'da yapılacak. Yenişehir'e 1 öğretmen lisesi kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni bir hastane için düğmeye bastık ve yakın zamanda tam teşekküllü yeni bir hastaneye kavuşacağız. Havaalanı civarına yeni bir 112 acil servis hizmeti gelecek. DSİ köylerimize 3 adet gölet yapacak" dedi.
Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ise alt yapı çalışmalarının tamamlanması sebebiyle yaşanan sel felaketinde büyük taşkınların yaşanmadığını belirterek "Alt yapının ne kadar önemli olduğunu anlamış olduk. Artık yeraltından yerüstüne çıkmaya başladık. 2011 yılında kültür sitemiz ve yüzme havuzlarımıza kavuşacağız. Bu arada Gıda İhtisas OSB ile ilgili ciddi çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

"12 EYLÜL DEMOKRASİ BAYRAMI OLDU"
12 Eylül'ün demokrasi ayıbıyken demokrasi bayramına dönüştüğünü ifade eden Milleetvekili Canan Candemir Çelik, referandumda emeği geçen herkese teşekkür etti. Çelik, "Ülkemizin önü açılmıştır. Toplumsal konulara bizim sessiz kalmamız mümkün değil. Bu sebeple başörtüsü konusunda her zaman dediğimiz gibi hiçbir neden insanların eğitim hakkını elinden alamaz. Bu statükocu zihniyetin gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. Herkesin yetkisi anayasada bellidir. Hiç kimse yetkisi olmayan konularda konuşmamalıdır. Yargının'da görevi bellidir onlarda görevinin dışına çıkmamalıdır' dedi.
Divan Toplantısı daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi.