Fethiye Ptt Çalışanları Ata'nın Huzurunda

Fethiye PTT Merkez Müdürlüğü, 170. yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Fethiye Ptt Çalışanları Ata'nın Huzurunda
Fethiye PTT Kurum yöneticileri ve memurlarının yer aldığı törende kurum çelengi Müdür Osman Tekin tarafından anıta konuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu.
Fethiye PTT Merkez Müdürü Osman Tekin, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; "Vatandaşa hizmet etmenin ödül olduğunun bilinci içerisinde olan kurumumuz, PTT Bank hizmeti ile merkez, şube ve acentelerimizde; tüm bankacılık hizmetlerini, emekli maaş ödemelerini, sigorta, kredi kartı, sabit telefon tahsilatı, cep telefonu fatura tahsilatı havale ve nakit ödeme işlemleri yaparak önemli bir hizmet boşluğunu gidermektedir. APG, kargo, taahhütlü mektup ve tebligat gibi kayıtlı gönderilerin, postaya verildiği andan itibaren internet adresimizden takibine olanak sağlayan kayıtlı posta sitemini hayata geçirerek hizmet kalitesini arttırmış, PTT Kargo Servisi ile hızlı ve güvenli aynı zamanda ucuz kargo hizmetini başlamıştır" dedi.
"Ayrıca kişisel pul hizmetiyle açılış, kuruluş ve evlilik yıldönümü gibi özel günlerde kendi belirleyecekleri herhangi bir objeyi özel pul olarak kurumumuza bastırabileceklerdir" diyen Osman Tekin, "Bu pulları isterlerse filatelik amaçlı saklayabilecek ya da sevdiklerine hediye edebilecekler. İsterlerse postada da kullanabileceklerdir. Kısacası herhangi bir yerleşim yerinde PTT işyerlerinin bulunması, halkımız için avantajdır. Halkımızın bu avantajdan yararlanmaları da bizleri mutlu edecektir" diye konuştu.