Çan'da Bankamatik Kartı İle Dolandırıcılık

Çanakkale'nin Çan ilçesinde emekli maaşını almak üzere bankamatikten para çekerken kartı sıkışan ve ertesi gün kartını almaya gittiğinde aynı kartla 690 lira parasının çekildiğini öğrenen şahıs dolandırıldı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde emekli maaşını almak üzere bankamatikten para çekerken kartı sıkışan ve ertesi gün kartını almaya gittiğinde aynı kartla 690 lira parasının çekildiğini öğrenen şahıs dolandırıldı.
Edinilen bilgiye göre Çan'da bir bankanın bankamatiğine giderek 690 TL emekli maaşını kartı ile çekmek isteyen K.O (54) bankamatiğin çalışmadığını ve kartın içinde sıkıştığını gördü. Bu sırada yanına yaklaşan ve ismini bilmediği 40 yaşlarındaki şahısa "Bankamatik kartımı yuttu. Arızalı galiba" diyerek kendisinin de zor durumda kalmaması için bankamatiği kullanmamasını istedi. Bilmediği şahsın "Şifreni tekrar yaz. Yardım tuşuna bas. Sonra çalışır" demesi üzerine bunu uygulayan emekli K.O (54) ATM cihazının çalışmaması üzerine banka önünden ayrıldı. Ertesi sabah kartını almak için bankaya gelen K.O (54) bankamatik kartını kapan ATM cihazı içinden kartının kendisine verilmesini istedi. Ancak banka görevlileri yaptıkları incelemede banka kartının ATM cihazı içinde bulunmadığını belirledi. Şahsın hesap bilgilerinin kontrolünde ise 690 TL paranın bir başka bankanın bankamatiğinden çekildiğini belirledi. Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.