Ünlü Mankenler Adıyaman'da Sokak Defilesinde

Adıyaman ÇATOM tarafından yürütülen Damlalar Projesi kapsamında açılan Kuğu Moda Evi'nin gelinlik ve nişan elbiseleri ünlü mankenlerin sokak defilesinde beğeniye sunuldu.

Ünlü Mankenler Adıyaman'da Sokak Defilesinde
Dünyaca Ünlü Moda Fotoğrafçısı David Natu ve ekibinin katalog ve defile çekimleri için gerçekleştirilen sokak defilesi Adıyamanlı vatandaşları hayran bıraktı. Turgut reis mahallesindeki cadde üzerinde gerçekleştirilen defilede sokağa kırmızı halı serildi. Trafiğe kapatılan cadde üzerindeki araçlar çekiciler ile kaldırıldı.
Miss Mediterranean 3. Kraliçesi Özge Gürsel ve Finalist güzel Gülistan Onat'ın manken olarak katıldığı defilede birbirinden şık 12 adet gelinlik ve 4 nişan elbisesi beğeniye sunuldu. Adıyamanlı kadın ve erkeklerin beğeniyle izledikleri defiledeki elbiseler İstanbul'daki defilede ayrıca beğeniye sunulacak. Defileye mankenler ücretsiz katılırken, David Natu'nun da ücret almadığı belirtildi. Vali Ramazan Sodan'ın da izlediği defilede, meraklı vatandaşlar cep telefonlarıyla mankenleri görüntülemeye çalıştı.

Defile sonrasında konuşan Vali Ramazan Sodan, ÇATOM bünyesinde Kuğu Moda evinde yaklaşık 10 kadının istihdam edildiğini ve bu defilenin sosyal amaçlı olduğunu belirterek, mankenler ve tüm ekibe ücretsiz olarak destek verdikleri için teşekkürlerini iletti.
Fashion Tv'nin Dünyaca ünlü moda Fotoğrafçısı David Natu ise, böyle bir sosyal projede yer almaktan mutlu olduğunu kaydederek, "Bizi böyle bir sosyal projeye davet eden Kuğu Moda evine teşekkürler. Bu sosyal amaçlı projede bulunmaktan son derece memnunum. Katalog çekimini ve defileyi gerçekleştik. Pazartesi günü İstanbul'da defile gerçekleştireceğiz. 186 ülkede Kuğu Moda evinin ismini duyuracağız. Bir Adıyamanlı gibi Adıyaman'ın tanıtımını yapmaya çalışacağız" dedi.
Miss Mediterranean 3. Kraliçesi Özge Gürsel ise, böyle güzel bir projede bulunmaktan dolayı teşekkürlerini ileterek, insanları sosyal davranışlara teşvik etmekten ve Adıyaman'dan bulunmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.
ÇATOM Sorumlusu Hacer Açlan ise, mankenleri ve David Natu'yu ağırlamaktan onur duyduğunu ve organizasyondan keyif olduğunu dile getirerek, yeniden Adıyaman'da misafir etmeyi arzuladıklarını söylerine ekledi.