Mhp'li Kadınlar Seçime Hazırlanıyor

TBMM Başkan Vekili, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Cumhuriyeti kuran irade ile MHP'yi kuran irade ve bugünkü MHP'yi yöneten irade arasındaki silsilede asla bir kırıklık olmadığını söyledi

Mhp'li Kadınlar Seçime Hazırlanıyor
TBMM Başkan Vekili, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Cumhuriyeti kuran irade ile MHP'yi kuran irade ve bugünkü MHP'yi yöneten irade arasındaki silsilede asla bir kırıklık olmadığını söyledi.
MHP Adana İl Başkanlığı, genel seçim hazırlıklarına hızlı başladı. Bu kapsamında 250 partili kadına yönelik eğitim semineri düzenledi. Çiftehan'da iki gün süreli olarak bir kaplıca otelinde düzenlenen seminere, TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, Adana milletvekilleri Yılmaz Tankut, Muharrem Varlı, MYK Üyesi Dr. Ruhsar Demirel, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz, İl Başkanı Ahmet Erdoğan, merkez ilçe başkanları İbrahim Kara, Yusuf Kanlı, Mehmet Özcan, İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmat ve bazı yöneticiler katıldı.
Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Banu Gürer de, seminer veren isimlerin arasında yer aldı.
Meral Akşener, yaptığı konuşmada, "Bugünkü iktidar sahipleri ve onların arkadaşları, Atatürk bir Türk milliyetçisi olduğu için onun kurduğu cumhuriyete ve değerlerine hala kavga ile bakmaya devam ediyorlar" dedi.
Cumhuriyeti Türk milliyetçilerinin kurduğunu, Atatürk'ün kurduğunu söyleyen Akşener, "Rahmetli Başbuğ Türkeş ise, niçin MHP'yi kurdu? Bugünleri gördüğü için kurdu. Cumhuriyeti kuran Türk milliyetçiliği felsefesini yeni bir anlayış ve heyecanla yaşatmak ve geliştirmek için kurdu. Sayısız insanı, eliyle dokunarak eğitti. Onun için biz buradayız. Onun için ne yaparlarsa yapsınlar MHP'yi yok etmek mümkün değildir. Rahmetli Başbuğ 'Ülkücüler, milliyetçiler bu milletin sinir uçları' derdi. Ve biz, sinir uçları olarak o direnci göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Akşener konuşmasını şöyle tamamladı:
"İşte Atatürk, Türkeş, Devlet Bahçeli'ye baktığımız zaman, 'Biz kimiz'i oluşturan siyasetçileri görüyoruz. İşte biz onlarız. Dolayısıyla, cumhuriyeti kuran irade ile MHP'yi kuran irade ve bugünkü MHP'yi yöneten irade arasındaki silsilede asla bir kırıklık olmamıştır. Bunu bilemedikleri için Tayyip Bey ve arkadaşları, başka partilere yaptıkları gibi, bizi birbirimize düşürebileceklerini, bizi kırabileceklerini zannediyorlar."
MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut ise, çok sıkıntılı bir dönemden geçildiğini anlattı. Tankut, "Adı sanatçıya, siyasetçiye çıkmış, pek çok insan bugün ne yazık ki nereden geldiğini bilmeden kendi kök ve değerlerini umursamadan adeta devletin varlığını, dilini, dinini, bütünlüğünü tartışılır hale getirmek suretiyle toplumu meydana getiren ve insanlarımızın birbirine bağlanmasını sağlayan unsurları çözmeye çalışmakta ve adeta sistemi çökertmek için de ellerinden geleni yapmaktadırlar. İşte biz bu malum zihniyete karşı yıllardır mücadele vermekteyiz, vermeye devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, kadınların milli mücadele yıllarındaki katkılarına atıfta bulunarak, Türk kadınının bugün de siyaset ve farklı alanlarda önemli roller üstlenebileceğine vurgu yaptı.
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise, Belediye olarak yapılan hizmetleri anlattı, her kesime adil ve eşit hizmet götürme çabası içinde olduklarını dile getirerek "Birlikte düşünüp, birlikte başaracağız" şeklinde konuştu.
MHP Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan da, konuşmasında, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarına vizyonuna uygun ve uyumlu bir çalışma anlayışı içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ne benim şahsım ne de diğer arkadaşlarımız tek başına bir şeyi başarması mümkün değil. Hepimizin ortak bir hayali var. O hayalin peşinde gidiyoruz. Birlikte o hedefe ulaşacağız. Hedefe doğru koşuyoruz. Hayalimize, hedefimize ulaşmaya çok az kaldı. Hedefimiz ise bağımsız, demokrat, zengin, güçlü ve mutlu milliyetçi Türkiye" dedi.