İzgaz GDF Suez 18'inci yılını kutladı

İzgaz GDF Suez, kuruluşunun 18. yıl dönümünü, düzenlediği törenle kutladı. Programda, 200 bininci aboneye bin TL değerinde doğalgaz hediye çeki verild

İzgaz GDF Suez, kuruluşunun 18. yıl dönümünü, düzenlediği törenle kutladı. Programda, 200 bininci aboneye bin TL değerinde doğalgaz hediye çeki verildi.

Kocaeli'nin gaz dağıtım şirketi İzgaz GDF Suez, 18 yıldır Kocaelilere sağladığı doğalgaz hizmetini, düzenlediği programla kutladı. Grand Yükseliş Otel'deki kutlama kokteyl ile başladı. Daha sonra konuklar tören salonuna alındı.

Programda bir konuşma yapan İzgaz Gdf Suez Genel Müdürü İmad Erdoğan, 1992 yılında kurulan İzgaz'ın sürekli gelişim anlayışıyla hizmet kalitesini artırdığını söyledi. Erdoğan, bu kentin köyünde yaşayan vatandaşından, çok önemli sanayi kuruluşlarına kadar kesintisiz ve kaliteli hizmet vermek için canla başla çalıştıklarını belirtti. Erdoğan, kaliteli, güvenli, kesintisiz hizmet verme ve sürekli gelişim arzusunun, Izgaz GDF Suez'i sektörde kıyas kabul edilen bir şirket düzeyine getirdiğini aktardı.

Erdoğan, "Özellikle dünya enerji devi GDF Suez'e katılmasının ardından, büyük bir kararlılık ve bütünlük ile değişime ayak uyduran çalışanlarıyla İzgaz, kısa bir sürede entegrasyonunu tamamlamış ve dünya standartlarında bir şirket konumuna ulaşmıştır.

İzgaz GDF Suez, bu kente sadece gaz arz ederek değil, aynı zamanda sosyal gelişimin destekçisi olarak sanatsal ve sportif faaliyetlere de katkı sağlayarak, sorumluluklarının bilinci ile kentin sürdürülebilir gelişimine destek vermektedir." dedi.

VALİ TOPACA'DAN İZGAZ'A TEŞEKKÜR

Programda son konuşmayı yapan Kocaeli Valisi Topaca, İzgaz'ın şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan duyduğu mutluluğu dile getirdi. İzgaz'ın, 18 yıldır kesintisiz gaz akışını sağladığını belirten Topaca, bu başarının devamını istedi. Doğalgazın önemine değinen Topaca, şöyle konuştu:

"Kocaeli'yi gazsız düşünemiyorum. Çünkü, bu kadar sanayi kuruluşunun bir arada bulunduğu bir ilde doğalgazın ve sağlıklı bir elektrik enerjisinin önemi tartışmasız. İzgaz'a özellikle teşekkür ederim. Kocaeli'nin gaz konusunda bir sıkıntısı olmadı. Sıkıntı olduğu takdirde de sesimiz gür çıkacak. Çünkü sadece konutlar değil, Türkiye ekonomisi de gazda yaşanacak darboğaz ve kesintiler tüm Türkiye'yi etkileyecektir. Sorunsuz bir gaz akışı istiyoruz. Kocaeli'deki kesintisiz hizmetten dolayı İzgaz genel müdürüne teşekkür ederim. Kesintisiz hizmetin devamlı olmasını dilerim."

200 BİNİNCİ GAZ KULLANICISINA BİN TL'LİK DOĞALGAZ

Kuruluşun yıl dönümünün kutlandığı programda ayrıca, İZGAZ GDF SUEZ'in 200 bininci gaz kullanıcısına ulaşma başarısı da kutlandı. 200 bininci gaz kullanıcısı olan Rafet Erdem Ören, bin TL değerinde bedava doğal gaz ile ödüllendirildi.

Programa ailesi ile katılan Ören'in ödülünü Kocaeli Valisi Topaca, İzgaz GDF Suez Yönetim Kurulu Başkanı Eric STAB ve İmad Erdoğan birlikte verdi. Doğalgazın sağladığı yaşam kalitesi ve rahatlığını öven Ören ailesi, herkesi doğalgaz kullanmaya davet etti.

DAVETLİLERE ÇAM FİDANI DAĞITILDI

Programda ayrıca, İZGAZ GDF SUEZ'de 5, 10 ve 15'inci yıllarını tamamlayan personel, hizmetlerinden ötürü ödüllendirildi. Daha sonra 18'inci yıl pastası kesildi.

Gecenin sonunda davetlilere anlamlı bir hediye takdim edildi. Daha yeşil ve nefes alınabilir bir kent için çalışan İzgaz, herkesin dikili bir ağacı olsun diye davetlilere birer çam fidanı hediye etti.