Opel'den yeni dinamik color race serisi

Genç sürücüler için makul fiyatlarda sunulan canlı, dinamik, kaslı otomobil gruplarının parlak günlerini hatırlıyor musunuz? Opel bunları unutmadı ve şimdi yeni Corsa'yı ayrıcalıklı, çok özel Color Race serisi ile çeşitlendiriyor.

Color Race serisinin başlıca özellikleri, kareli bayrak motifi ile birlikte canlı, klasik motor sporları renkleri Sarı renk (Kavun Sarısı – Sunny Melon Yellow) , Kazablanka Beyazı (Casablanca White) ve Mağma Kırmızısı (Magma Red) renkleridir. Corsa Color Race; güçlü ve aynı zamanda yakıt verimliliği yüksek yeni bir motorlar serisine sahip.

1.4 benzinli motorlar - 64 kW87 hp beygir veya 74 kW / 100 hp güçlü (Yalnızca 5.5 litre / 100 km yakıta ihtiyaç duyar).


96 kW/130 hp 1.7 CDTI, 300 Nm tork (4.5 litre / 100 km yakıt tüketimi).

Opel’in çevreye uyumlu çözümler üzerine odaklanma taahhüt’ünün yansıması olarak daha yüksek tork sunulurken % 13 oranında daha düşük yakıt tüketimi ve düşük CO2 emisyonları sağlandı.

Color Race iç-mekanı; çok özel koltuk dikişi ve menfez kenarları gibi özel renk-eşleştirmeli vurgulamalar ve deri-kaplı direksiyon gibi özellikleri üzerinde taşır.

Opel Corsa Color Race, halojen AFL viraj ve köşe-dönüşü farları ve ısıtmalı direksiyon simidi gibi yenilik ve değişim getiren teknolojiler ile de piyasadan temin edilebilir.