Evleri su altında kalan ailelere eşya yardımı

Antalya'nın Aksu ilçesinde etkili olan yağışlarla evleri su altında kalan vatandaşlara yardım eli uzandı.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, baskın sonrası aileleri ziyaret ederek oturma gurubu, atak odası takımı ve çeşitli ev eşyası yardımında bulundu. Mağdur aileler Yıldırım'a teşekkür ederek, en zor anlarında yanlarında olduğu için mutlu olduklarını ifade etti.

Aksu Belediyesi olarak zor durumda olan her aileye yardım eli uzatmaya gayret gösterdiklerini ve yardımların bununla sınırlı kalmayacağını belirten Başkan Yardımcısı Nurfi Yar, "Sosyal belediyeciliğin gereği olarak yardıma muhtaç olan ailelerimize zaman zaman gıda ve giyecek yardımlarının yanında ev eşyaları konusunda da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaşanan sel felaketinde eşyalarını kaybeden 4 ayrı ailemize başkanımız İsa Yıldırım'ın talimatıyla oturma grubu, yatak odası takımı ve çeşitli ev eşyası yardımında bulunduk. Bundan sonra da aynı duyarlılıkla ihtiyacı olan ailelerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Geçen ay Tüm Türkiye'yi ve Antalya'yı etkisi altına alan sağanak yağış Aksu ilçesinde dört ailenin evini sular altında bırakmıştı.