Kraliyet ailesinin 800 yıllık laneti

Monaco Kraliyet Ailesi'nin 13'üncü yüzyıldan beri takip eden ve uzun evlilikler yapmamasına neden olduğu söylenenen lanet yine vurdu.

Kraliyet ailesinin 800 yıllık laneti
  Prenses Caroline , bir kadın ile sarmaş dolaş yakalanan kocası Ernst August ' tan boşanma kararı aldı . Lü ; ks ve ihtişamın başkenti olan Monaco ' nun Prensesi Caroline ile kocası Hannover Prensi Ernst August ' un ilişkisi kopma noktasına geldi . Noel tatilini karısı olmadan Tayland ' da kutlayan Prens August , kimliği belli olmayan bir kadın ile paparazzilere yakalandı . 55 yaşındaki August paparazzileri fark etmeden , sarmaş dolaş denize girip sü ; rekli ö ; pü ; şü ; rken , Prenses Caroline Noel tatilini ç ; ocuklarıyla beraber İsviç ; re ' de kayak yaparak geç ; irdi .

FUARDA REZALET Ç ; IKTI

Fransız Paris-Match ' ın &ldquo ; Tayland ' da Aşk Kaç ; amağı&rdquo ; başlığıyla verdiği fotoğrafları , Alman Bunte dergisinde de &ldquo ; Monaco ' nun First Lady ' si Aç ; ık Aç ; ık Aldatıldı&rdquo ; başlığıyla okuyucularına duyurdu . Bir sü ; redir evlerini ayırdıklarına dair dedikodular magazin basınında gü ; ndemde olan ç ; iftin 11 yıllık evliliklerinin sona ereceğine kesin gö ; zü ; yle bakılıyor . Ç ; iftin , evliliklerinden bir oğlu bulunuyor . Fransız ve Alman kanunlarına gö ; re Prenses , August ' un 7 milyar dolarlık servetinden de pay alacak . 11 yıllık evlilikleri sü ; resince birç ; ok kez sokakta sarhoş olarak gö ; rü ; ntü ; lenen , kavga eden , hastaneye kaldırılan August Tü ; rk kamuoyuna tanıdık bir isim . 55 yaşındaki aristokrat Almanya ' nın Hannover kentinde dü ; zenlenen EXPO 2000 ' de Tü ; rk standına idrarını yaparken gö ; rü ; ntü ; lenmiş daha sonra iki ü ; lke arasında diplomatik gerginliğe neden olmuştu . 1999 ' da August ile evlenerek ü ; ç ; ü ; ncü ; kez dü ; nyaevine giren 52 yaşındaki Prenses Caroline , ilk kocası Fransız bankacı Philippe Junot ' tan 2 yıl sonra boşandı . Bir yıl sonra İtalyan sanayici Stefano Casiraghi ile evlendi . Caroline ' in Casiraghi ile olan evliliğinden 3 ç ; ocuğu bulunuyor . Casiraghi , 1990 ' da bir sü ; rat botu yarışında kaza geç ; irerek ö ; ldü ; . Monako ' da dillerden dillere dolaşan bir sö ; ylenceye gö ; re , Kraliyet Ailesi , 13 ' ü ; ncü ; yü ; zyılda yaşlı bir kadın tarafından , &ldquo ; Evlilikleri uzun sü ; rmeyecek&rdquo ; şekilde lanetlendi . Ailenin o gü ; nden beri evlilikleri uzun sü ; rmü ; yor . Prenses Caroline 3 ' ü ; ncü ; kez boşandı . Kardeşi Prenses Stephanie ise iki kez evlendi ve boşandı .