Habertürk Muhabiri'ne dayak

Habertük Muhabiri Sedef Şenkal Demir, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada bir magandanın saldırısına uğrayarak tekme-tokat dövüldü.

Habertürk Muhabiri'ne dayak
  Gazeteport ' un haberine gö ; re , trafik magandalarının son mağduru Ajans Habertü ; rk Muhabiri Sedef Şenkal Demir oldu . Demir , geç ; tiğimiz Cuma akşamı oğlunu yü ; zme kursundan aldı .

Ardından da beraberinde bir yakını da bulunduğu halde ö ; zel otomobiyle evine doğru yola ç ; ıktı . Ancak Ü ; skü ; dar Mahir İz Caddesi ' ne geldiğinde , ö ; nü ; nde park etmek iç ; in duran otomobili , sinyal vererek geç ; mek istedi . Bu sırada arkadan gelen 34 GV 1608 Hundai marka otomobili kullanan Aydoğdu Şener , art arda korna ç ; aldı . Ardından da Demir ' in otomobilinin yanına durarak camı aç ; tı ve beraberinde kız arkadaşı olduğu halde kü ; fü ; rler savurmaya başladı . Demir ise tepkisiz kalıp , yoluna devam etti . Ancak Demir otomobiliyle Capitol Alış Veriş Merkezi ' nin ö ; nü ; ndeki trafik ışıklarına geldiğinde sağ şeritte durdu . Şener de otomobiliyle peşinden gitti ve kü ; fü ; rler ile ağır hakaretlerini sü ; rdü ; rdü ; . Bu duruma tepki gö ; steen Demir ' i saç ; larından ç ; ekerek otomobilinden indirdi ve park halindeki bir otomobilin ü ; zerine iterek , tekme tokat dö ; vdü ; . Otomobilden inen sevgili de Demir ' e tekme savurdu . İkili daha sonra kiralık olduğu ö ; ğrenilen otomobile binip kaç ; tı . Vü ; cudunda kas zedelenmeleri olan Demir , Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' nden aldığı darp raporuyla Doğancılar Polis Merkezi ' ne giderek saldırgandan şikayetç ; i oldu .

Trafik magandası , bir medikal firmasında ç ; alıştığı ö ; ğrenilen Aydoğdu Şener , Cumartesi sabahı sevgilisiyle birlikte gö ; zaltına alınarak polis merkezine gö ; tü ; rü ; ldü ; . Şener , gö ; rgü ; tanıklarının anlatımlarına ve MOBESE kayıtlarına rağmen suç ; lamayı kabul etmedi . Şener ve sevgilisi , ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı . Soruşturma evrakı ise Cumhuriyet Savcılığı ' na gö ; nderildi .