Akrabasını Tüfekle Vurdu! Gerekçesi Pes Dedirtti!
Yanına gelen akrabasını av tüfeğiyle bacağından vurup, dakikalarca darbeden Şevki S., ifadesinde, “Sürekli gelip, benden harçlık istiyordu. Bir anlık öfkeyle vurdum” ifadelerini kullandı. Ayrıca Şevki S., gazetecilere de “Nefsi müdafaa var” dedi.
Adana'nın Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi Mavi Bulvar'daki bir pastanede 5 Kasım saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, daha önce silahlı saldırı ve el bombasının atıldığı pastanede çalışan Şevki S.'nin yanına akrabası Ahmet K. geldi. Olayda Ahmet K., iddiaya göre para istedi.
ÖNCE AV TÜFEĞİYLE VURDU SONRA DAKİKALARCA DARBETTİ
Şevki S. parayı vermek istemeyince taraflar arasında tartışma çıktı.
Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Şevki S., Ahmet K.'yi av tüfeğiyle bacağından vurup, dakikalarca darbettikten sonra kaçtı.
YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı Ahmet K., ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
'SÜREKLİ GELİP, BENDEN HARÇLIK İSTİYORDU'
Bölgede araştırma yapan motorize polis ekipleri, şüpheli Şevki S.'yi yakındaki bir akaryakıt istasyonunda olayda kullandığı tüfekle birlikte yakaladı.
Gözaltına alınıp, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Şevki S., ifadesinde, “Sürekli gelip, benden harçlık istiyordu. Birkaç kez verdim ancak istemeye devam etti. Çok üsteleyince küfürleştik. Bir anlık öfkeyle vurdum.” dedi.
'NEFSİ MÜDAFAA VAR'
Emniyetteki işlemlerinin sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne götürülen Şevki S., gazetecilere “Nefsi müdafaa var.” dedi.
Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
