Kent Konseyi'nden Vali Dagli'ya Ziyaret

Çorum Kent Konseyi Baskanligina seçilen Ismail Yagbat ve yeni Yürütme Kurulu Üyeleri Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli’yi ziyaret etti.

Kent Konseyi'nden Vali Dagli'ya Ziyaret
Çorum Kent Konseyi Baskani Ismail Yagbat, Engelli Meclisi Baskani Neslihan Hüsülüogullari, Gençlik Meclisi Baskani Mehmet Asgin ve Yürütme Kurulu Üyeleri Yilmaz Kilci, Soner Bugdayli, Firdevs Yalçin, Metin Kasar, Gamze Güzel, Hatice Kayadibi, Yusuf Canbolat ve

Hasan Kiraz, Çorum için hazirladiklari projeler hakkinda Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli’ya bilgiler verdi.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, Çorum Kent Konseyi Baskanligina seçilen Ismail Yagbat ve yeni Yürütme Kurulu Üyelerini kutlayarak görevlerinde basarilar diledi.

Çorum Kent Konseyi Baskani Ismail Yagbat ziyarette yaptigi konusmada, “Ortak akilla sehrimizi birlikte yönetmek için çalisiyoruz. Toplumun bütün kesimleri ile birlikte Çorum için projeler hazirliyor, sehrimizin gelecegini birlikte planliyoruz. Yürütme Kurulu Üyelerimiz basta olmak üzere tüm üyelerimiz hazirlanan projelerin hayata geçmesi için büyük çaba sarf ediyor. Kamu kurum ve kuruluslarimizla, sivil toplum kuruluslarimizla, muhtarlarimizla her zaman istisare ederek çalismalar yapiyoruz. Insallah bu sehri daha güzel yerlere getirmede herkesin bir tuglasi olacak” dedi.

Vali Dagli ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek Kent Konseyine çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA