Baskan Çolakbayrakdar, 'Yenidogan'in Trafik Akisini Daha Konforlu Hale Getiriyoruz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Yenidogan Mahallesi’nin trafigini rahatlatacak kavsak düzenlemesi ile yeni yapilan yol çalismalarini inceledi. Kocasinan’in dört bir yaninda saha çalismalarini artirdiklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar, çalismalarin tamamlanmasiyla birlikte hem bölgenin çehresi degisecek hem de trafik akisinin daha konforlu hale gelecegini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar, 'Yenidogan'in Trafik Akisini Daha Konforlu Hale Getiriyoruz'
Yenidogan Mahallesinde imara uygunsuz yapilarin yikimiyla yerine yeni yol düzenlemesine baslanan alani gezen Baskan Çolakbayrakdar, inceleme sonrasi yaptigi degerlendirmede, yeni çalismalarin bölgeye deger katacagini vurguladi.

Her bölgenin ihtiyacina göre çözümler ürettiklerinin altini çizen Baskan Çolakbayrakdar, “Yenidogan Mahallesi Karaçayir Caddesi’nde, daha saglikli bir trafik akisi saglamak amaciyla trafik düzenlemesi yapiyoruz. Altyapi kurumlarinin gerekli çalismalari tamamlamasiyla birlikte yolu bitiriyoruz. Diger yandan ise imar planlarinda yer alip henüz açilmamis olan Samur Sokak’taki yol güzergâhini da tamamliyoruz. Trafik akisini rahatlatacak ve konforunu daha da artiracak olan bu yolu, en kisa zamanda sehrimizin hizmetine sunacagiz. Hemsehrilerimizin daha güzel bir sekilde yasayabilmeleri için var gücümüzle çalisiyoruz. Yapilan çalismalarin hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Incelemeler sirasinda Baskan Çolakbayrakdar’in sohbet ettigi vatandaslar ise yapilan çalismalardan duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Yaptiginiz çalismalari görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Sizlere bu konuda çok minnettariz” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA