30 Agustos Zafer Bayrami Coskusu

Zonguldak’in Devrek ilçesinde 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102. yil dönümü vatandaslarin yogun katilimi ile sakin bir sekilde kutlandi.

30 Agustos Zafer Bayrami Coskusu
Devrek’te Zafer Bayrami kutlamalari Cumhuriyet Bulvari Hükümet Konagi önünde bulunan anita çelenklerin sunulmasiyla baslandi.

Atatürk ve silah arkadaslari anisina bir dakikalik saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan askerler ve ögrenciler tarafindan günün anlam ve önemi hakkinda konusmalar yapildi. Siirler okundu buradaki programin sona ermesinden sonra ilçe protokolü tarafindan kaymakamlikça belirlenen sehitlik kabristani ziyaret edildi.

Düzenlenen törene; Devrek Kaymakam Vekili Gökçebey Kaymakami Musa Türkmen, Garnizon Komutani Ögretmen Yüzbasi Aykut Erdogan, Devrek Belediye Baskani Özcan Ulupinar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kurulus temsilcileri, muharip gaziler, askerler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA