Yuntdagi Yaz Spor Okullari Sona Erdi

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’in talimati ile Yuntdagi bölgesinde yasayan çocuklara yönelik baslatilan Yuntdagi Yaz Spor Okulu sona erdi. Kursa katilan ögrencilere belgeleri verildi.

Yuntdagi Yaz Spor Okullari Sona Erdi
Yunusemre kültür-sanat ve spor sehri oluyor. Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’in talimati ile baslatilan ve bu yil 800 ögrenciyi spor ile tanistiran Yuntdagi Yaz Spor Okullarinda kurslarini basariyla tamamlayan ögrencilere belgeleri verildi.

Yuntdagi’ndaki kirsal mahallelerde yasayan ögrencilerin kurs bitirme belgelerinin takdim edildigi tören Muradiye Sosyal Tesislerinde düzenlendi.

Törene Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Mesut Dogan, Yunusemre Belediyespor Kulüp Baskani Bülent Kanik, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sargin, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Isleri Müdürü Abdullah Can, Antrenörler, muhtarlar ve ögrenciler katildi.

Düzenlenen törende konusan Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Mesut Dogan, bu hizmetlerin artarak devam edecegini belirtti.

Dogan konu ile ilgili yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi: “Yunusemre Belediye Baskanimiz Semih Balaban’in talimati ile baslattigimiz Yuntdagi Yaz Spor Okullari 800 ögrencimizin eglenerek ögrenmesine imkan sagladi. Yuntdagi Yaz Spor Okullarinin düzenlenmesinde emegi olan herkese tesekkür ediyorum. Ülkemizin aydinlik gelecegi olan sizlere hizmetlerimiz önümüzdeki yillarda artarak devam edecek.” Yunusemre Belediyespor Kulüp Baskani Bülent Kanik de yaptigi açiklamada, “Yunusemre Belediyespor Kulübü olarak yogun bir yaz dönemi geçirdik. Bu yil ilk kez Yuntdagi’nda yasayan çocuklarimiz için yaz spor okullari düzenledik. 800 ögrencimizi spor ile tanistirdik. Emegi geçen basta Belediye Baskanimiz Sayin Semih Balaban olmak üzere herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan egitim alan ögrencilere katilim belgeleri verildi.

Programin devaminda ise ögrenciler için mini konser, kukla etkinligi ve sihirbazlik gösterileri yapildi.
Kaynak: İHA