'Kurtulusun Esigi Dumlupinar 1922' Isimli Sergi Açildi
Kütahya Belediyesinin ev sahipligi yaptigi, Kütahya Kent Konseyi katkilariyla, Kütahya Kültür ve Sanat Dernegi tarafindan hazirlanan “KÜSAD Kurtulusun Esigi Dumlupinar 1922” isimli sergi Kütahya Belediye Baskan Yardimcisi Hasim Ertekin’in katilimiyla açildi.

Belediye Baskan Yardimcisi Ertekin, sergilenen eserlerin önemine dikkat çekerek, “Bu sergi, milletimizin bagimsizlik ve özgürlük için verdigi mücadeleyi, gelecek nesillere aktarma görevimizin bir parçasidir. Dumlupinar’daki mücadelemiz, tüm dünyaya bagimsizlik sevdamizin ne kadar güçlü oldugunu göstermistir” ifadelerini kullandi.
KÜSAD Yönetim Kurulu Baskani Bayram Yildiz ve Kent Konseyi Baskani Bülent Cebeci gibi önemli isimlerin de katilim gösterdigi sergi vatandaslardan büyük begeni topladi.
