Baskan Akin Açiklamasi 'Projelerimiz Turgutlu'ya Çok Yakisacak'

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, kent genelinde insaat çalismalarinin sorunsuz ilerledigi vizyon projeleri yakindan takip etmeye devam ediyor. Baskan Çetin Akin, “Turgutlu’muzun kültür, sanat ve spor faaliyetlerinin merkezi olacak ve kentimizin sosyal dokusunun gelisimine katki sunacak olan projelerimiz bu sehre çok yakisacak” dedi.

Baskan Akin Açiklamasi 'Projelerimiz Turgutlu'ya Çok Yakisacak'
Kente deger katan önemli projeleri hayata geçirmek için tüm birimleriyle gece gündüz çalisan Turgutlu Belediyesi, proje ve yatirimlarina devam ediyor. Söz konusu çalismalar dogrultusunda göreve geldigi günden itibaren Turgutlu’da vizyon projelere imza atan Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, es zamanli olarak devam eden Ekrem Gürel Kültür Sanat Merkezi ve Kadin Siginmaevi ile Selvilitepe Spor Kompleksi proje alanlarinda incelemelerini gerçeklestirdi. Baskan Çetin Akin’a ziyaretleri sirasinda Baskan Yardimcilari Hüseyin Maliz, Ali Riza Kiran, Evren Erbas, meclis üyesi Bilge Cebe ve teknik personel eslik etti.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Selvilitepe Mahallemizde yapimi devam eden Spor Kompleksi ve Ergenekon Mahallemize kazandiracagimiz Ekrem Gürel Kültür Sanat Merkezi ve Kadin Siginmaevi çalismalarini Belediye Baskan Yardimcilarimiz, meclis üyelerimiz ve teknik ekibimizle birlikte inceledik. Turgutlu’muzun kültür, sanat ve spor faaliyetlerinin merkezi olacak ve kentimizin sosyal dokusunun gelisimine katki sunacak olan projelerimiz bu sehre çok yakisacak” dedi.

Kaynak: İHA