AK Parti Konya Heyeti Esnaflarla Bulustu

AK Parti Konya heyeti, esnaf odalarinin baskanlariyla bir araya geldi.

AK Parti Konya Heyeti Esnaflarla Bulustu
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odasi binasinda yapilan toplantinin ardindan degerlendirmelerde bulunan AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, sik sik esnaf ve sanatkarlarla bir araya gelerek istisare ve degerlendirmelerde bulunduklarini ifade etti.

Sehrin kalkinmasinda esnaf ve sanatkarlarin büyük rolü olduguna deginen Baskan Angi, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte esnaflara olan destegin de arttigini vurguladi. Esnaf ve sanatkarin sadece ticaret erbabi olmadigini, ticaretiyle birlikte, toplumu insa eden ve ayakta tutan kesim oldugunu vurgulayan Baskan Hasan Angi, ahilik kültürüyle çalisan, üreten, evine helal rizik götürmenin pesinde kosan Konyali esnaflarin bu konuda tüm Türkiye’ye örnek oldugunun altini çizdi.

Türkiye Yüzyili’nin insasini esnaf ve sanatkarlarla birlikte sürdürdüklerini vurgulayan AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, “23 yil önce yola ilk çiktigimizda yanimizda esnaf kardeslerimiz vardi. 15 Temmuz hain darbe girisimine esnaflarimizla birlikte karsi koyduk, birlikte gögüs gerdik. Bugün yine ülkemizin kilit tasi olarak gördügümüz esnaf ve sanatkarlarimizla birlikte yol yürüyoruz. Hayatimizin her aninda beraber oldugumuz esnaflarimizla Türkiye Yüzyili’nin insasina da devam ediyoruz. Bugüne kadar omuz omuza yol yürüdügümüz tüm esnaf kardeslerimize tesekkür ediyor, Rabbimden hepsine helal, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Toplantiya; AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Ziya Altunyaldiz, Latif Selvi ve Mustafa Hakan Özer ile Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Muharrem Karabacak ve odaya bagli baskanlar katildi.

Kaynak: İHA