'Samsun'da Yaz Aksamlari' Etkinligi

Samsun Büyüksehir Belediyesince düzenlenen “Samsun’da Yaz Aksamlari” etkinlikleri büyük ilgi görüyor.

'Samsun'da Yaz Aksamlari' Etkinligi
Büyüksehir Belediyesi, düzenledigi “Samsun’da Yaz Aksamlari” etkinlikleri ile Samsunlulari yaz aksamlarinda bulusturuyor. Bu kapsamda 22 Agustos Persembe aksami Bilim Samsun’un Kent Park yerleskesinde gerçeklesen çocuk etkinlikleri programi, çocuklar ve aileleri için renkli anlara sahne oldu. Yaz Aksamlari etkinlikleriyle yüz boyama, sokak oyunlari, danslar, çesitli atölye etkinlikleri, palyaçolar ve yarismalar gibi birçok eglenceli aktiviteyle bulusan çocuklar keyifli bir aksam geçirdi.

“Samsun’da Yaz Aksamlari” etkinlikleri kapsaminda 24 Agustos Cumartesi aksami saat 20.00’de ise yine Bilim Samsun’un Kent Park yerleskesinde çocuklar için film gösterimi gerçeklesecek. “Leo Da Vinci Mona Lisa Macerasi” adli film, minik sinemaseverlerle bulusacak ve patlamis misir esliginde onlara unutulmaz bir sinema deneyimi sunacak. Samsun Büyüksehir Belediyesi, yaz aksamlarini çocuklar için daha keyifli ve ögretici hale getirmeyi amaçlayan bu etkinliklere tüm çocuklari ve ailelerini davet ediyor. Etkinlikler, çocuklarin sosyallesmesi ve eglenmesi için bir firsat sunuyor.

“Mutlu çocuklarin sehri Samsun”

Gönül belediyeciligi anlayisiyla çalismalarini sürdürdüklerini belirten Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan, “Bizim hizmet anlayisimizin merkezinde insanimiz var. Sürdürdügümüz çalismalarimizda, hemsehrilerimizin mutlulugu ve çocuklarimizin nesesi her zaman önceligimiz oldu. Bu anlayisla yaz aksamlarini daha da güzellestirmek, hemsehrilerimize, çocuklarimiza nese ve eglence dolu anlar sunmak amaciyla ‘Samsun’da Yaz Aksamlari’ etkinliklerimize devam ediyoruz. Samsun’un yaz aksamlarini gönüllere dokunan etkinliklerle zenginlestirmek, hemsehrilerimizi mutlu etmek ve özellikle çocuklarimizin yüzlerini güldürmek bizler için çok degerli. Her bir gülüs, her bir çocuk sesi ile Samsun’umuzu, mutlu insanlarin sehri olarak gelecege daha güzel adimlarla tasiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA